El Consorci gestor presenta una visió desconeguda i sorprenent de l’espai fluvial més important de la província de Castelló, des del naixement en terres de Terol, fins a les Goles, entre Almassora i Borriana

El Consorci gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars gestionat pels Ajuntaments d’Almassora, Borriana, Vila-real, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana emet el quart capítol de la sèrie documental que promociona els valors ecològics, paisatgístics i històrics del tram baix del curs fluvial més important de la província de Castelló. Aquesta quarta entrega titulada «Volant pel Millars!», convida a realitzar un viatge a vista d’au pel curs fluvial, des del naixement a les muntanyes de la serra de Gúdar, a la província de Terol, fins a la zona de les goles tocant la Mediterrània. La nova proposta audiovisual incideix en l’aspecte innovador de la vista aèria del paisatge fluvial capaç de produir un efecte de fascinació i atracció per aquesta nova manera de veure el riu. Cal tindre en conter que la seua forma, el seu color, la seua dimensió i la seua conformació es tornen tant enigmàtiques i desconegudes com captivadores. «Volant pel Millars» regalarà a l’espectador una mirada privilegiada a vista d’au de tot el riu Millars. 

12 capítols per a promocionar el Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu MillarsLa sèrie està formada per 12 capítols de 6 minuts de durada cadascun. Seran emesos amb una periodicitat setmanal a través del Facebook, el canal de YouTube i de la pàgina web del Consorci riu Millars: www.consorciriumillars.com. Es tracta d’una sèrie documental transmèdia que permet la seua visualització des de qualsevol plataforma capaç de reproduir vídeos. Recordem que el Consorci gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars ha decidit tornar a emetre aquesta sèrie durant el temps de confinament responsable i necessari provocat per la crisi de la COVID-19 perquè tota la població interessada en temes de medi ambient, natura i conservació puga gaudir des de sa casa d’un dels enclavaments naturals més importants i bells de la província de Castelló. Fins ara s’han emés tres capítols titulats: «El riu Millars, de Gúdar a la Plana», «El Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars» i «A cagar al riu!». Tots estan disponibles a la pàgina web del Consorci riu Millars, al Facebook i també al canal de YouTube.