• El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars ha ampliat el termini de presentació de propostes

El Consorci gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars (CPPDM), integrat pels ajuntaments de Vila-real, Almassora, Borriana, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, ha ampliat el termini de presentació de treballs a la cinquena edició del concurs de fotografia i vídeo ‘Una ullada al Millars’. Els treballs poden presentar-se a través de la Seu Electrònica del Consorci Riu Millars o per correu electrònic a riumillars@gmail.com.

L’edició 2023 compta amb novetats respecte a les categories. Així, a les habituals de fotografia històrica, paisatgística i crítica, que han de ser fidels a l’entorn natural sense manipulacions, s’afig una nova categoria de fotografia creativa, que sí que admetrà filtres, retocs i alteracions per a la configuració d’un missatge artístic.

A més, també s’incorpora un apartat audiovisual per a la realització de curtmetratges, incloses obres de caràcter publicitari, de menys de 15 minuts i en valencià.

Cada categoria compta amb un únic premi de 200 euros i un diploma.