El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars en col·laboració amb Itinerantur organitza visites guiades per a tota la família. La primera cita d’aquest 2023 va tindre lloc el 26 de març i l’activitat va consistir en una breu ruta interpretativa pel Termet de Vila-real, així com d’una neteja a la vora del riu. Durant la jornada es va explicar el més rellevant del lloc, el seu valor patrimonial i les característiques principals del bosc mediterrani al costat dels boscos de ribera.

En poques setmanes, en concret el dissabte 6 de maig, tindrà lloc una nova visita. L’activitat se centrarà en una breu ruta interpretativa d’introducció a l’ornitologia per les llacunes d’Almassora. Els i les participants, a més de pel guia intèrpret, aniran acompanyats per un expert ornitòleg que mostrarà l’avifauna del lloc oferint una jornada diferent i interessant.

Les següents visites programades seran l’11 de juny per la ruta botànica de Vila-real; el 23 de setembre es farà una ruta amb bicicleta des del Clot de la Mare de Déu de Borriana fins a la desembocadura; i el 8 d’octubre hi haurà un passeig interpretatiu per la senda de Les Goles.

Per a més informació i reserves es pot visitar la pàgina web d’Itinerantur: www.itinerantur.com.