El Consorci gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars (CPPDM), integrat pels ajuntaments de Vila-real, Almassora, Borriana, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, ha presentat les bases del V concurs de fotografia i vídeo ‘Una ullada al Millars’. Una edició molt esperada i la primera després de la pandèmia de COVID-19 que arriba, a més, carregada de novetats.

A les categories habituals de fotografia històrica, paisatgística i crítica, que han de ser fidels a l’entorn natural sense manipulacions, s’afegeix una nova categoria de fotografia creativa, que sí que admetrà filtres, retocs i alteracions per a la configuració d’un missatge artístic. A més, també s’incorpora un apartat audiovisual per a la realització de curtmetratges, incloses obres de caràcter publicitari, de menys de 15 minuts i en valencià.

El termini de presentació de treballs comença ja i estarà obert fins al 31 de gener de 2023. El jurat prendrà una decisió el 6 de febrer i el dia 8 es notificarà als guanyadors el veredicte. Cal indicar que cada categoria comptarà amb un únic premi de 200 euros i diploma i que, en cas de ser necessari, algun premi pot ser declarat desert.